07.08.2021, 14:53

У кількох областях України пронісся шторм: пошкоджено та підтоплено будинки, повалено дерева

Марина Началова | Всі новини автора

Відучора на території кількох областей внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, дощ, гроза), про які заздалегідь попереджали синоптики УкрГідрометцентру, було частково пошкоджено покрівлі 20 будівель, частково підтоплено 6 житлових будинків, 34 дворогосподарства та повалено 163 дерева.

Про це повідомила прес-служба ДСНС, передає Час Пік.

Повідомляється, що жертв та постраждалих немає. Рятувальниками відкачано 2 тис. 486 м куб. води, повалені дерева розпилено та прибрано.

Так, 6 серпня у м. Кропивницький частково пошкоджено покрівлі двох багатоквартирних житлових будинків, 12 приватних житлових будинків та адміністративної двоповерхової будівлі регіональної торгово-промислової палати. На території м. Кропивницький, Кропивницького, Новоукраїнського і Олександрійського районів Кіровоградської області розпилено та прибрано 85 повалених дерев. Жертв та постраждалих немає.

В Одеській області на території Роздільнянського та Подільського районів було частково підтоплено 10 дворогосподарств, відкачано 1 тис. 886 м куб. води. У с. Благодатне Білгород-Дністровського району частково підтоплено 6 житлових будинків та 24 дворогосподарства, відкачано 600 м куб. води.

У Черкаській області на території Золотоніського району у с. Степове, с. Жовнино та с. Москаленки частково пошкоджено покрівлі 2 ЗОШ, 2 будинків культури та 1 ДНЗ. На території Черкаського і Золотоніського районів розпилено та прибрано 62 повалених дерева. Жертв та постраждалих немає.

На території м. Полтава, Кременчуцького і Лубенського районів Полтавської області розпилено та прибрано 16 повалених дерев. Жертв та постраждалих немає, повідомили у ДСНС.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк