31.10.2021, 15:38

Потяг Лисичанськ-Ужгород протаранив автомобіль

Марина Началова | Всі новини автора

На залізничному переїзді у Богодухівському районі Харківщини потяг сполученням Лисичанськ-Ужгород протаранив автомобіль. Внаслідок зіткнення постраждала водійка автомобіля, жінка бригадою швидкої медичної допомоги доставлена до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передає Час Пік.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 жовтня близько 13:55 на вулиці Залізнична в селі Максимівка Богодухівського району.

Жінка 1958 року народження, керуючи автомобілем "Міцубісі Паджеро", не переконалась в безпечності проїзду та виїхала на регульований залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофору з увімкненою звуковою сигналізацією. У цей час пасажирський потяг сполученням "Лисичанськ-Ужгород", який відправлявся зі станції Максимівка, здійснив бокове зіткнення в праву частину автомобіля.

Затримка руху поїздів склала близько півтори години.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

ЗМІ дізналися, хто був за кермом автомобіля. За даними Телеграм-каналу Klymenko Time, постраждалою є депутат Харківської облради Ольга Львова (фракція партії «Блок Світличної-Разом!»). Судячи з ]]>публікацій ]]>у Фейсбуці, напередодні аварії Львова та інші депутати зустрічалися з мешканцями Богодухівської громади.

Нагадаємо, голову Луганської ОДА Сергія Гайдая пограбували у поїзді.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк