04.05.2022, 09:16

Масштабне ДТП на Рівненщині: кількість загиблих зросла до 26 осіб

Віктор Білий | Всі новини автора

На Рівненщині внаслідок ДТП, де зіткнулися мікроавтобус, бензовоз та пасажирський автобус, відомо вже про 26 загиблих та 12 постраждалих.

Про це у Facebook повідомляє поліція Рівненщини, передає Час Пік.

"Поліцейські, рятувальники, судові експерти завершують огляд місця події, ідентифікують загиблих, проте анкетні дані трьох людей поки що не встановлені", - йдеться у повідомленні.

Станом на ранок 4 травня відомо, що водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito", який став винуватцем ДТП, робив маневр обгону іншого транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з бензовозом. При цьому особистість загиблого водія мікроавтобуса поки що встановити не змогли.

Всього на момент ДТП у салоні автобуса "Setra" перебували 34 пасажири та один водій. Ще один пасажир мав сідати у м. Броди, а другий водій – у Львові. Слідував транспортний засіб до Польщі.

"Загалом у ДТП загинули 26 людей: 24 пасажири та два водії (мікроавтобуси та автобуси). Травмувалися 12 осіб: 11 - пасажирів автобуса та водій бензовозу. Усі пасажири - у віці від 17 до 69 років. Наймолодшому 12 травня мало виповнитися 18 років. Усі учасники ДТП із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей", - розповіли в поліції.

Читайте також: РФ завдала ракетних ударів по ряду регіонів України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: