13.08.2024, 09:40

Під Донецьком "КамАЗ" спровокував смертельну ДТП: постраждали підлітки зі "збірної ДНР" з велоспорту

Под Донецком машина сбила колонну велосипедистов

На трасі під Донецьком вантажний автомобіль скоїв наїзд на колону неповнолітніх велосипедистів зі "збірної ДНР" з велоспорту, які здійснювали тренувальний заїзд.

На трасі під Донецьком 12 серпня вантажний автомобіль "КамАЗ" спровокував ДТП, внаслідок якого постраждало 8 підлітків, 2 з яких були доставлені до лікарні у тяжкому стані, повідомляє Час Пік.

На Донецькій кільцевій велосипедисті зі "збірної ДНР" проводили тренувальний заїзд. Позаду колони їхав мікроавтобус з написом "Збірна ДНР з велоспорту". За словами очевидців, вантажівка врізалася в мікроавтобус, який від удару відкинуло на велосипедистів.

За інформацією в.о. міністра молоді, спорту та туризму "республіки" Юрія Мартинова, внаслідок ДТП постраждало вісім дітей, п'ятьох після огляду лікарі відпустили додому. Один підліток з черепно-мозковою травмою перебуває у лікарні. У травмотології дві дівчинки у тяжкому стані: одна з множинними переломами та пошкодженнями внутрішніх органів, друга – з переломами ребер, тазу та ключиці.

Вранці 13 серпня Мартинов повідомив, що одна з дівчат померла від отриманих травм. Він зазначив, що загибла неповнолітня "була переможницею і призером як республіканських, так і всеросійських змагань, а також лідером збірної команди велосипедистів ДНР".

Водія вантажівки, яка спровокувала ДТП, затримали. За фактом ДТП порушено кримінальну справу.

ДТП под Донецком

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк