12.07.2020, 09:51

Екс-нардеп Борислав Береза має намір балотуватися в мери Києва

Борислав Береза

Екс-нардеп Борислав Береза ​​заявив про намір взяти участь у виборах мера Києва. За словами колишнього позафракційного депутата, "Київ потрібно міняти".

Колишній позафракційний народний депутат України Борислав Береза ​​10 липня в перерві програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна" заявив про намір взяти участь у виборах мера Києва, повідомляє Час Пік.

"Київ треба змінювати. Я розумію одне – якщо би зараз мене задовольняло те, що відбувається в Києві, я би сказав: "Ні, у мене немає жодних амбіцій, я не йду на мера, мені все подобається". 

Але мені не подобається те, що відбувається в Києві: знищуються зелені зони, знову будівництво неконтрольоване, знову екологія, яка вбиває людей, а головне питання – що в Києві люди не живуть, а виживають. А я хочу, щоб кияни жили і пишалися тим, що вони мешкають у найкращому місті у світі", - сказав Борислав Береза.

На уточнююче запитання журналіста, чи піде Береза ​​в мери Києва, він відповів, що піде.

У січні 2020 року Борислав Береза ​​заявив, що займається аналізом проблем Києва і має намір взяти участь в майбутніх виборах мера столиці.

Нагадаємо, з червня 2014 р. мером Києва є Віталій Кличко. У жовтні 2015 р. він знову став мером, набравши 64,1% голосів виборців, на другому місці з результатом 32,1% був Борислав Береза.