29.07.2020, 11:18

Резніков тимчасово очолить Україну в ТКГ замість Кучми

резников ткг

Українську делегацію в Тристоронньої контактній групі тимчасово очолив Олексій Резніков. Нового керівника повинен призначити президент України Володимир Зеленський.

Віце-прем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков тимчасово очолить українську делегацію на переговорах в Мінську, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Як повідомлялося раніше, Леонід Кучма більше не очолює Україну в ТКГ. Хоча, як заявив Резніков на онлайн-конференції "Мінський процес: поступовий успіх або політичний глухий кут", екс-президент досі формально є главою делегації, оскільки офіційного указу по зміні її складу Зеленський поки не підписав.

Фактично, Резніков візьме на себе функції глави української делегації тимчасово. Нового керівника України в ТКГ повинен призначити президент Володимир Зеленський.

"Сьогодні я є першим заступником голови делегації, тому формально поки я буду певний час управляти цими процесами. Але я хочу звернути увагу, що дочекаємося указу президента Зеленського, тому що саме указом вносяться зміни до складу делегації", - цитують у ЗМІ Рєзнікова.

Читайте також: Довіра до Зеленського продовжує знижуватися - соцопитування

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>