07.10.2020, 16:39

Подружжя Зеленських у Великобританії зустрілися з принцем Вільямом і Кейт Міддлтон

Марина Началова | Всі новини автора
зеленские

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою сьогодні знаходяться с офіційним візитом у Великій Британії.

Прес-служба Офісу Президента анонсувала ряд офіційних зустрічей, передає Час Пік.

Повідомляється, що Глава держави проведе переговори з Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, після яких відбудеться підписання українсько-британської Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство. Також буде підписано низку інших двосторонніх документів щодо співпраці у сфері оборони та фінансової підтримки двосторонніх проектів.

Президент України проведе зустрічі зі спікером Палати громад парламенту Великої Британії Ліндсі Гойлом, лордом-мером лондонського Сіті Уїльямом Расселом. Також Володимир Зеленський відвідає Лондонську фондову біржу та зустрінеться з британськими інвесторами.

Також була анонсована аудієнція Президента Володимира Зеленського та Олени Зеленської з Їхніми Королівськими Високостями Герцогом та Герцогинею Кембриджськими.

У Твіттері Герцога та Герцогині Кембриджських вже з'явилося фото з зустрічі подружжя Зеленських з принцем Вільямом і Кейт Міддлтон.

"Сьогодні Герцог і Герцогиня Кембриджські провели аудієнцію з Президентом України Володимиром Зеленським та першої леді Оленою Зеленською в Букінгемському палаці", - йдеться в повідомленні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк