06.12.2020, 22:08

Зеленський порівняв епідемію коронавіруса з магазинами Roshen

Марина Началова | Всі новини автора
зеленский

Президент Володимир Зеленський, коментуючи ситуацію з COVID-19 в Україні, не зміг втриматися від шпильки на адресу свого політичного суперника Петра Порошенка.

У своєму відеоблозі Зеленський порівняв зростання захворюваності на коронавірус з розширенням мережі кондитерських магазинів Roshen, передає Час Пік.

Зеленський сказав, що локдаун в грудні не потрібен. За його словами, були зважені всі "за" і "проти", розглядалося багато прогнозів, були наради з місцевою владою, а МОЗ запевнив, що ситуація в лікарнях контрольована.

"Карантин вихідного дня, яке б не було до нього ставлення, дав свій результат. Щоденна кількість хворих людей перестала рости настільки ж стрімко і геометрично, як колись магазини Roshen по всій країні. Тому нам вдалося збити цю динаміку, тому медична система не пропустила нокаутуючий удар, тому вона справляється і вона витримає", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що уряд планує ввести жорсткий карантин в січні. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль радиться з місцевою владою і вже повідомив, які обмеження можуть бути введені після Нового року.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк