28.01.2021, 08:00

Зеленський заявив про намір йти на другий термін - Лерос

Зеленский

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що планує йти на другий президентський термін. Свої наміри він озвучив 25 січня під час святкування дня народження.

Про це народний депутат Гео Лерос написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Час Пік.

За словами нардепа, про свої наміри Зеленський розповів своєму найближчому оточенню.

"Тепер це офіційно! Позавчора на святкуванні свого дня народження, Зеленский своєму найближчому оточенню заявив, що йде на другий термін!",- написав Лерос.

Зеленский идет на второй срок

Нагадаємо, під час президентської кампанії Володимир Зеленський запевняв, що йде тільки на одну каденцію. Однак на прес-конференції 20 травня він заявив, що йому не вистачить однієї президентської каденції для виконання всіх своїх передвиборчих обіцянок.

На цій же прес-конференції Зеленський сказав, що тривалість його каденції на посаді глави держави залежить від волі українців і що його висунення цілком ймовірно, якщо він збереже високий рейтинг.

Варто відзначити, що пост Лероса зібрав безліч коментарів українців, які сумніваються, що Зеленському вдасться утримати свій рейтинг.

"Пішов у відрив від реальності", "Тобто, він реально вірить, що досидить ще й цей термін?!", "Такий молодий, а вже й пам'ять відбило. Що обіцяв як би людям" ,"І тут Остапа понесло...", "Він на стадіоні багато чого назаявляв. Після його дій, може заявити тільки про відхід", - пишуть в коментарях.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк