22.03.2021, 21:50

ДУС шукає компанії, що якомога дешевше відремонтують будівлю ОПУ

Марина Началова | Всі новини автора

Наразі Державне управління справами обирає компанії, які виконуватимуть різні види ремонтних робіт для усунення пошкоджень, завданих будівлі Офісу Президента 20 березня під час масової акції на підтримку Сергія Стерненка.

Про це повідомила прес-служба ОПУ, передає Час Пік.

Повідомляється, що ДУС вибиратиме компанії, які мають спроможності виконати необхідні роботи й вартість послуг яких буде найменшою. Державне управління справами публічно відзвітує про всі виконані роботи.

Станом на зараз близько 10 компаній запропонували свої послуги з прибирання фарби з граніту. Вони оцінюють обсяг робіт та визначають, чи мають відповідні хімічні розчини. Вартість цих послуг може становити 250-300 тис. грн.

Триває підбір компаній та підрахунки необхідних коштів для проведення інших відновлювальних робіт. Так, потрібно замінити кілька дверей, вікон, зробити ремонт пошкоджених приміщень, серед іншого окремих кабінетів та приміщень на різних поверхах, де сталося загоряння.

Нагадаємо, в ОПУ оцінили вартість відновлювальних робіт приблизно у 2 мільйони гривень.

А поки що ЗМІ оприлюднили фото, на яких видно, що двері ОПУ, в яких розбили скло, замінили на листи фанери. Центральний вхід відгородили сигнальною стрічкою.

Як повідомляє видання "Букви", деякі написи на станах вже відчистили. Повідомляється, що клінінг виконує компанія CPG/The Cleaning Pro Group (ТОВ “КЛІНІНГ-ПРО”, Код ЄДРПОУ 35721142), зареєстрована у Львові.

​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: