10.10.2021, 07:46

На акції протесту біля будинку Порошенка сталися сутички

Козин, акция протеста

У Козині Київської області біля будинку п'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка під час політичної акції протесту, яку влаштували представники двох громадських організацій, сталися сутички.

9 жовтня в Козині під будинком екс-президента України Петра Порошенка влаштували акцію протесту. Поліція Київської області повідомила, що на місці події публічний порядок забезпечують понад 60 працівників Обухівського районного управління поліції, поліції і спецназівців, передає Час Пік.

Народний депутат з фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко в Facebook повідомила, що десятки молодиків почали прориватися в будинок екс-президента, лідера "ЄС" Петра Порошенка.

"Тітушки, яких вночі набирали в соцмережах на проплачені "«акції", почали прориватися в будинок Петра Порошенко. Непогана картинка напередодні саміту Україна- ЄС. Як там казав Зеленський, він просуває "агресивну зовнішню політику"? Забув додати про безумну внутрішню.

На жаль, в цих проплачених "мітингах" Банкова експлуатує дітей. Ми вже звернулися до радника- уповноваженої з прав дитини Дарини Герасименко з вимогою негайно прибути в Козин і разом з поліцією убезпечити неповнолітніх від участі в провокаціях", - написала Ірина Геращенко.

Силовики уточнили, що між учасниками акції почався словесний конфлікт, "який поліцейські швидко припинили".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк