31.12.2021, 12:58

Зеленський має намір перейменувати свою партію "Слуга народу" - ЗМІ

партия "Слуга народа"

Президент України Володимир Зеленський має намір перейменувати свою партію "Слуга народу" до наступних парламентських виборів.

Володимир Зеленський розглядає питання перейменування партії "Слуга народу". Про це, з посиланням на джерела, близькі до оточення президента, повідомляє видання "Страна", передає Час Пік.

За інформацією інсайдерів, на Банковій обговорюється варіант, за яким партія "Слуга народу" буде перейменована в "Партію Зеленського" (або якась схожа назва з використанням прізвища президента). 

За даними видання, це рішення пов'язане з аналізом даних соціології, оскільки рейтинг Зеленського виявився помітно вищим, ніж у політсили "Слуга народу". Нагадаємо, у рейтингу електоральних уподобань партія "Слуга народу" поступилася фракції екс-президента Петра Порошенка "Європейська солідарність".

Також джерело видання повідомило, що в Офісі президента планують скласти новий список партії на вибори без "зашкварених персонажів" з числа нинішніх депутатів. 

"Персонажів же із зіпсованим іміджем, але яких все одно потрібно буде провести в Раду або які заплатять гроші, планують розіпхати за списками партій-сателітів, які Банкова готує до походу на вибори", - повідомило джерело виданню "Страна".

Нагадаємо, чергові вибори до Верховної Ради мають відбутися у 2024 році, президента України - у 2023 році. 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк