08.02.2022, 09:18

Порошенко відповів на пропозицію Путіна надати йому політичний притулок у Росії

Ольга Романец | Всі новини автора
Порошенко

Екс-президент України і лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко відповів на пропозицію Путіна надати йому політичний притулок в Росії.

Про це він написав у Facebook, передає Час Пік.

Порошенко заявив, що звинувачення проти нього в державній зраді є подарунком Володимиру Путіну - і той нібито це підтвердив, запропонувавши йому політичний притулок.

Він порадив Зеленському "припинити радувати Путіна" і зайнятися захистом країни. І саме туди спрямувати свої зусилля і зусилля правоохоронних органів, які зараз займаються Порошенком більше, ніж російською загрозою.

"А Володимиру Володимировичу нарешті усвідомити, що ми розберемося самі, тут, в Україні. І одвічна російська практика "займатися" українською політикою і політиками вже давно припинилася. Це сталося тоді, коли я був обраний президентом України", - додав Порошенко.

Нагадаємо, що на прес-конференції за підсумками зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном Путін заявив про готовність надати Порошенку політичний притулок.

"Хочу підтвердити свою пропозицію, незважаючи на наші серйозні розбіжності з питання врегулювання по Донбасу. Його (Порошенко - ред) переслідування, як державного злочинця, на мій погляд, теж надмірна заявка на успіх чинного керівництва. Ми готові таким як пан Порошенко надати притулок в Росії", - сказав Путін.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк