19.02.2022, 08:32

Бутусов та Шуфрич влаштували бійку в прямому ефірі політичного ток-шоу: відео

Бутусов и Шуфрич устроили драку в прямом эфире

Журналіст Юрій Бутусов побився з народним депутатом від ОПЗЖ Нестором Шуфричем у прямому ефірі програми Савіка Шустера. Темою програми було загострення на Донбасі. 

Народний депутат від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Нестор Шуфрич побився з головним редактором інтернет-видання "Цензор.НЕТ " Юрієм Бутусовим. Інцидент стався 18 лютого під час програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна 24", повідомляє Час Пік.

Гостями студії були п'ятий президент України Петро Порошенко, екс-прем'єр Арсеній Яценюк, колишні міністри Олександр Данилюк, Андрій Загороднюк, Володимир Огризко, народні депутати Євген Мураєв та Нестор Шуфрич, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький та журналіст Юрій Бутусов.

Нестор Шуфрич звинуватив Петра Порошенка в тому, що він підписав Мінські домовленості щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, а "потім каже, що це зрада".

"Людина, яка підписала Мінські угоди і сказала, що їх не можна виконувати Зеленському, – це дійсно покидьок, і він відповідає за життя людей, які можуть загинути", – сказав Шуфрич.

Порошенко назвав нардепа "провокатором", зазначивши, що не буде на це реагувати.

Бутусов попросив "припинити давати слово цим негідникам" нардепам Шуфричу та Мураєву. За словами Бутусова, в момент ескалації російської агресії проти України не можна давати слово в ефірі "цим двом зрадникам".

Шуфрич заявив, що фракція ОПЗЖ – друга в парламенті і "за нею стоять українці". Бутусов відповів, що народні депутати від ОПЗЖ "втекли за кордон". Шуфрич сказав, що "зрадники чи ні – нехай встановлює суд".

Після цього Бутусов підійшов та вдарив його в обличчя. Між ними зав'язалася бійка, а інші гості близько хвилини намагалися їх розборонити.

Після бійки Бутусов сказав ,що "є два російських клоуна в студії, які будуть тут зображувати балаган та просувати Російські наративи", маючи на увазі Шуфрича та Мураєва.

Ці слова образили Шуфрича і він ненадовго покинув студію. Повернувшись, він назвав журналіста "горе-агітатором" та заявив, що той "дряпається як дівчисько".

"Підійти зі спини вдарити та дряпатися, як дівчисько, - це все, на що ці горе-агітатори здатні", - сказав Шуфрич.

Варто відзначити, що багато українців у цій ситуації підтримали Бутусова, вважаючи, що Шуфрич - "провокатор" та "п'ята колона Кремля".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк