24.09.2022, 13:26

"Я з вами!": Ален Делон взяв інтерв'ю у Володимира Зеленського

Ален Делон взял интервью у Владимира Зеленского

Зірка французького та світового кіно 86-річний Ален Делон сказав, що якби він був молодший років на 50, пішов би зараз до української армії.

Ці слова пролунали під час діалогу Алена Делона з Президентом України Володимиром Зеленським в ексклюзивному інтерв'ю, яке відбулося в онлайн-форматі 23 вересня та транслювалось в ефірі французького телебачення, повідомляє Час Пік.

У розмові із Зеленським Делон публічно підтримав український народ. Як пишуть французькі ЗМІ, все, що відбувається в Україні, "глибоко засмучує" Делона.

"Я страждаю за вас, обурений й дуже зворушений трагедією, яку переживає Україна після початку російського збройного вторгнення. Був би років на 50 молодший, пішов би до української армії", - сказав Делон.

Володимир Зеленський наголосив на важливості підтримки французького суспільства в цілому та Алена Делона для українців.

"Це мінімум, який я можу зробити, тому що ви не заслуговуєте на все, через що ви проходите, і всього, через що проходить Україна і ваш народ. Ви нічого не зробили, щоб спровокувати цю війну", - сказав Делон.

У розмові Володимир Зеленський заявив, що Путін знає скільки гине людей через війну в Україні, але загибель великої кількості людей – це частина плану російського президента.

"Я думаю, у нього є свої причини. Причини амбітні. Причини неповаги. Він не вважає, що тут є окрема нація, окремі люди.

Він вважає, що ми є частиною його світу. І він хоче повернення Радянського Союзу.

Він вважає, що це справедливо. І з його точки зору, всі, хто стоїть на цьому шляху, - це просто витратний матеріал. Путін йде до цієї мети, розуміючи, що робить.

Як буває в тих чи інших кримінальних злочинах, коли людина не розуміє, що вона робила і як вона вбивала. Це не той випадок. Він знає, скільки людей гине. Думаю, Путін знає все докладно. Просто для нього це невід'ємна частина плану", – сказав Зеленський.

Розмова завершилася запрошенням Алена Делона відвідати Київ. Французький актор відповів, що якщо йому дозволить стан здоров'я, він обов'язково приїде.

"Я страждаю разом з вами. Я навіть не можу уявити, що відбувається. Але я з вами!", - сказав Ален Делон.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк