16.03.2023, 08:38

"Рамштайн-10" вселяє оптимізм": Резников про підсумки зустрічі Контактної групи

Віктор Білий | Всі новини автора

Міністр оборони України Олексій Рєзніков підбив підсумки засідання "Рамштайн-10", що проходило у форматі онлайн. За його словами, підсумки чергового засідання Контактної групи з оборони України вселяє оптимізм.

Про це міністр оборони написав у своєму Твіттері, передає Час Пік.

"Рамштайн-10" вселяє оптимізм: посилення протиповітряної оборони, постачання боєприпасів, тренування та формування "броньованого кулака", - написав Резніков.

Він подякував міністру оборони США Ллойду Остіну за визначне лідерство, а також висловив подяку "друзям з антикремлівської коаліції за вашу готовність стояти з Україною до нашої перемоги".

Президент України Володимир Зеленський також прокоментував результати засідання Контактної групи з питань оборони України.

"Відбулося чергове засідання у форматі "Рамштайн", уже десяте. Боєприпаси для наших воїнів, артилерія, танки, захист українського неба - все це обговорювалося. Є рішення", - повідомив він у своєму відеозверненні.

Нагадаємо, що 15 березня, відбулося в онлайн-форматі десяте засідання Контактної групи з питань оборони України (так званий "Рамштайн-10").

Наступну зустріч партнерів планують провести вже на німецькій авіабазі у квітні. Її присвятять до річниці роботи Контактної групи.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк