03.06.2023, 22:14

Пєсков вважає, що Франція не може бути посередником у питанні війни в Україні, бо вона є учасником

Марина Гончар | Всі новини автора
песков

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Путін розглядає можливість досягнення цілей Кремля іншими методами, крім "спецоперації". Тільки цікаво, про які цілі йдеться?

Про це сьогодні повідомило видання Reuters, передає Час Пік.

Представник Путіна відреагував на запланований мирний саміт у Парижі, на який не запросили росіян. Згідно з його заявою, Франція, яка надає військову допомогу Україні, нібито не може виступати посередником між Україною та Росією, оскільки вона є "учасницею війни". Пєсков висловив думку, що таку роль також можуть виконувати, наприклад, Китай або Бразилія. Також пролунала цинічна заява про те, що Захід буцімто веде війну проти Росії, а Україна є "інструментом" цієї війни.

Пєсков заявив, що Путін відкритий до альтернативних шляхів досягнення цілей Кремля, крім "спецоперацій". Проте, зважаючи на швидкі зміни в риториці Кремля, складно зрозуміти, про які саме цілі йдеться. Крім того, Пєсков знову звинувачує Захід, стверджуючи, що допомога партнерів Україні відбивати російські атаки та повертати свої території не залишає росіянам іншого вибору.

"Президент Путін був, є і буде відкритий до будь-яких контактів для того, щоб добиватися виконання наших завдань іншими засобами, ніж "СВО". Якщо це буде можливим, це буде переважно. І це потрібно знати європейським лідерам",
– сказав він.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: 50 батарей Patriot - і люди не будуть гинути: Зеленський про захист неба

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк