13.06.2023, 22:22

"Хочуть знищити все": Подоляк відреагував на заяву Путіна про "санітарну зону"

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Подоляк

Сьогодні Путін пригрозив Україні створенням "санітарної зони". Імовірно, окупанти, програвши війну, хочуть знищити абсолютно все на окупованих територіях.

Про це розповів радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк у ]]>Twitter]]>, передає Час Пік.

Він розтлумачив, що російський диктатор мав на увазі під поняттям "санітарна зона". За словами Подоляка, росіяни хочуть знищити все, що вони окупували. 

"Путін відверто заявляє про свою єдину мету: деіндустріалізацію України (знищення інфраструктурних та енергетичних об’єктів) і створення сірої, «санітарної» (забрудненої, непридатної для життя) зони", — написав він.

Також Подоляк зауважив, що так росіяни лише визнають свою поразку:

"Читаємо по губах: "Ми не маємо змоги захопити всю Україну, тому підірвали Каховську ГЕС і не збираємося зупинятися. Будемо підривати всю окуповану територію та атакувати ракетами всю неокуповану". "Каховське зізнання" – не інакше", — додав він.

Нагадаємо, що сьогодні російський диктатор пригрозив створенням так званої "санітарної зони" на території України, якщо "прильоти" по Росії не припиняться.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Нацрада анулювала ліцензії 7 проросійських телеканалів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк