16.09.2021, 17:36

8 різних типів кредитів, які потрібно знати

Віктор Білий | Всі новини автора
кредит

Якщо хочете позичити гроші, слід розглянути ряд різних позик. Спочатку подумайте, на що потрібні гроші. Потім порівняйте процентні ставки, суми та терміни позики, перш ніж вирішити, який тип позики найкраще підходить для вас.

Не всі позики однакові. Якщо потрібно позичити гроші, спочатку необхідно вирішити, який тип кредиту підходить для вашої ситуації.

1. Незабезпечені особисті позики

Персональні позики використовуються з різних причин, від оплати весільних витрат до погашення одного боргу іншим. Особисті позики можуть бути незабезпеченими, що означає, що ви не ставите під заставу будинок або автомобіль, в разі невиконання зобов'язань по позиці.

Якщо є борг по кредитній картці під високі відсотки, особиста позика може допомогти погасити цей борг раніше.

Залежно від вашого кредиту, особиста позика може припускати нижчу процентну ставку, ніж ваша кредитна картка, а нижча процентна ставка може означати більшу економію.

2. Онлайн-позики

Онлайн-позики пропонують короткострокові кошти, які можна отримати дуже швидко. Ви можете використовувати ці кошти для покриття рахунку, ремонту автомобіля або будь-яких інших витрат. Після того, як ви заповните онлайн-форму заявки всього за кілька хвилин, кредитор приймає рішення – схвалювати Вас негайно. Після схвалення ви зможете отримати гроші протягом одного робочого дня.

3. Забезпечені особисті позики

Щоб отримати забезпечену особисту позику, потрібно буде запропонувати будь-яку заставу, наприклад, автомобіль або депозитний сертифікат, щоб «убезпечити» свою позику.

Забезпечені особисті позики часто мають нижчі процентні ставки, ніж незабезпечені особисті позики. Це тому, що кредитор може вважати забезпечену позику менш ризикованою – є актив, який підтримує вашу позику.

4. Кредити до зарплати

Позики до зарплати - це короткострокові позики з високими витратами, які зазвичай підлягають погашенню до наступного дня виплати платні.

Щоб погасити позику, вам, як правило, необхідно виписати чек з датою публікації або дозволити кредитору автоматично знімати з вашого банківського рахунку суму, яку ви запозичили, плюс будь-які відсотки або комісії.

5. Правові позики

Якщо у вас є автомобіль, ви можете отримати позику під заставу автомобіля.

Якщо ви схвалені, вам доведеться передати право власності на свій автомобіль до тих пір, поки не повернете повну суму кредиту, включаючи комісії.

6. Позики в ломбарді

Позики в ломбарді - ще одне швидке грошове запозичення варіант. Ви візьмете цінний предмет, наприклад, ювелірну прикрасу або електроніку, віднесете в ломбард і займете гроші, виходячи з вартості предмета.

Умови позики різняться в залежності від ломбарду, а процентні ставки можуть бути високими. Зазвичай ви не отримаєте закладений предмет назад, поки не виплатите позику повністю.

7. Позики під заставу нерухомості

Позика під заставу власного капіталу - це тип забезпеченої позики, при якій ваш будинок використовується в якості застави для отримання одноразової суми грошей. Сума, яку Ви можете взяти в борг, залежить від вашого власного капіталу або різниці між ринковою вартістю вашого будинку та розміром вашої заборгованості.

8. Аванси готівкою по кредитній карті

Ваша кредитна картка може пропонувати грошовий аванс, який являє собою короткострокову позику, яку ви займаєте під доступний баланс вашої картки.

Не всі підприємства приймають кредитні картки, тому, якщо у вас немає готівки, щоб заплатити за те, що вам потрібно, аванс може бути хорошим варіантом.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: