01.12.2021, 01:22

5 сайтів для вивчення ділової англійської мови

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Статтю підготовлено компанією з підбору репетиторів англійської мови в Києві Preply.

Одна п'ята людства вже говорить або намагається вивчати англійську мову в цей момент. Більшість із них бажають вивчити поняття та висловлювання із загальнорозмовної мови, а деяким необхідно розширити свій словниковий запас і знання конкретно у сфері ділової англійської мови.

На щастя, підручники, розроблені в цій галузі, досить сучасні та містять багато корисних термінів, слів і завдань, але, в той самий час, варто звернути увагу на те, що Інтернет може надати вам, на випадок, якщо ви прагнете дізнатися більше.

Далі ви знайдете інформацію про 5 сайтів для вивчення ділової англійської мови.

1. Business English Site

Цей сайт ідеально підходить для тих, кому подобається вчитися самостійно. Тут є вправи, пов'язані з лексикою (IT, медичні висловлювання, продаж, маркетинг тощо).

Ви можете відразу вибрати тип завдання - чи то читання, аудіювання або граматичні вікторини, виходячи з того, що вам слід більше практикувати.

2.  Preply.com

Компанія Preply ідеально підходить для тих, хто хоче вивчити ділову англійську швидко. Найшвидшим і найефективнішим способом вивчення мови є заняття з приватними репетиторами. Звичайно ж, після повного занурення в англомовне середовище.

На сайті ви зможете знайти собі репетитора ділової англійської мови та почати з ним займатися у вашому місті або по Скайпу. Система проста і дає розширену інформацію про кожного вчителя з відгуками реальних учнів.

3. BBC Learning English

Якщо ви ще не закохалися в BBC шоу та серіали, які також є відмінним способом вдосконалення англійської мови, настав час подивитися на цей сайт. Хоча сайт не суто про ділову англійську, все ж таки корисну інформацію знайти можна. Крім матеріалів з бізнес англійської мови, тут є короткі уроки, в яких розповідається про Лондон, а також шестихвилинні уроки, які, як правило, зображають щоденні новини. Ви можете проходити вікторини, вивчати сленгові вирази або слухати поради з англійської вимови. Це просто чудово. Однозначно чудовий сайт для вивчення англійської мови.

4. Breaking News English

Хоча, знову ж таки, цей сайт не є строго призначеним для вивчення бізнес англійської мови, оскільки його теми стосуються цікавих новин усього світу, тут є дуже корисні вправи та завдання. Є онлайн вправи, пов'язані з англійською лексикою та формуванням пропозицій, а також завдання для читання та аудіювання.

Все, що вам потрібно зробити, це знайти статтю, пов'язану з економікою, діловою англійською мовою або світовими новинами.

5. Business English Pod

Для тих, хто любить навчатися з гаджетами, цей сайт здасться блискучим. Щоправда, вам доведеться сплатити членський внесок для того, щоб скористатися їхніми послугами. Але для початку ви можете замовити безкоштовну пробну версію. Список подкастів великий: переговори, зустрічі, презентації, управління, зв'язок і так далі.

Ви також можете використовувати свою електронну книгу, завантаживши в розділі eBooks матеріали, які вам необхідні, з файлами mp3 та завданнями.

6. English Profi

Усі попередні сайти є міжнародними.

На цьому ж сайті ви можете вибрати курси ділової англійської в Москві. Викладачі як носії мови, так і російські.

Дуже широкий вибір спеціалізацій: від загального курсу ділової англійської до курсу для фахівців з логістики, банківської справи та фінансів, сільського господарства та медичних працівників.

Існують денні, вечірні та курси вихідного дня. А також групові, індивідуальні та корпоративні заняття.

Рубрика - Правозащитник: