31.07.2024, 13:30

Книги в магазині Akvarel: все, що потрібно для розвитку та пізнання світу

книги

Читання книжок - процес не тільки захоплюючий, але й дуже корисний для розвитку когнітивних здібностей. Хороші книги роблять словниковий запас більшим, сприяють активізації образного мислення та приносять нові корисні знання про світ. Особливо важливо прищеплювати культуру читання книжок дітям, адже в майбутньому це дозволить краще освоювати будь-яку інформацію і бути більш дисциплінованим та продуктивним. Книжки впливають на формування особистості не гірше справжніх педагогів.

Чому читати книжки - дуже важливо?

З розвитком соцмереж читання великих текстів перестало бути основним дозвіллям для тисяч людей. Але дарма! Саме книжки здатні розвивати фокусування уваги в той час, коли соцмережі та невеликі (нехай і пізнавальні) тексти провокують неуважність. Ніщо не здатне замінити книгу.

Користь читання книжок для дітей

З книжок дитина може отримати не тільки корисну інформацію про навколишній світ та відповіді на багато питань про влаштування природи, історію або безкрайній космос. Адже книжки здатні впливати на особисті якості маленької людини.

  • Завдяки читанню формується якісне мовлення.
  • Книжки впливають на вміння робити висновки, встановлювати логічні ланцюжки.
  • Спільне прочитання дозволить зміцнити відносини з батьками, тому дитина отримає відчуття базової довіри.
  • З книжок дитина формує розуміння соціальних ролей.
  • Дитина, яка читає книжки, так само грамотно писатиме.
  • Читання дозволяє розрізняти реальність та вигадку, тому начитану людину складніше ввести в оману або нав’язати недостовірну інформацію.

Вважається, що люди, які любили читати у дитинстві, так і не відмовляються від цього цікавого заняття у дорослому віці. Адже багато звичок походять саме з дитинства. Якщо ви хочете порадувати свою дитину гарною книжкою - магазин https://akvarel.com/ допоможе у цьому. Тут ви також знайдете канцтовари та товари для творчості, які будуть корисні для всіх членів сім'ї.

книги

Користь читання книжок для дорослих

Дорослим теж не слід відмовлятися від прочитання хоч кількох книжкових сторінок щодня. Це дуже цікаве та захоплююче дозвілля, і воно дарує позитивні емоції, яких іноді не вистачає в житті. Читання у дорослому віці - чудове заняття, оскільки книжки:

  • допомагають зняти стрес (тому особливо корисно читати увечері чи перед сном);
  • не дають мозку "задрімати", тренують його;
  • покращують навички запам'ятовування;
  • роблять словниковий запас промовистим, що дуже знадобиться у комунікації;
  • дозволяють краще розуміти думки та вчинки інших людей.

У магазині Akvarel ви знайдете також багато цікавої літератури для дорослих - як навчальної, так і художньої. Покупцеві доступна література від посібника з правилами дорожнього руху до сучасних художніх бестселерів. Цікаві книжки (для того, аби дізнатися про щось нове або просто спокійно відпочити) знайдуться завжди.

Якою має бути хороша книжка?

Попри те, що існує безліч жанрів та стилів, для визначення гарної книжка існує кілька критеріїв:

  • ясність опису;
  • багатство мови;
  • глибоке значення або яскраві образи;
  • інформативність чи емоційна наповненість (якщо мова про художню книгу);
  • зрозумілість для читача.

Звичайно, у всіх різні погляди та цілі, тому рекомендувати одну "універсальну" книгу не можна. Завжди є винятки, а бестселери можуть бути не цікаві певному відсотку читачів. Однак асортимент Akvarel, де також можна знайти численні товари для хобі, дозволить вибрати книжку, яка і відповідатиме зазначеним критеріям, і припаде до смаку саме вам.

книги

Що пропонує магазин Akvarel?

В арсеналі магазину Akvarel - канцелярія, товари для навчання, товари для творчості, а також книжки найкращих українських видавництв: "Видавництво Старого Льва", "Ранок", "Ексмо" тощо. Крім того, ви зможете знайти книжки англійською мовою, словники, барвисті комікси, освітню літературу. Щось цікаве знайдеться як для дорослих, так і дітей.

Знижки до 1 вересня

Підготовка до школи з Akvarel стане швидкою та приємною. Нічого окремо
шукати не потрібно - все є на місці. А ще покупки можна замовити поштою. Крім того, до 1 вересня діють знижки на низку товарів. Зокрема анонсований розпродаж рюкзаків та пеналів. В Akvarel ви знайдете канцелярію навіть для самих примхливих та книжки, які точно можна назвати хорошими.
 

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: