01.07.2020, 12:43

У Лисичанську і Сєвєродонецьку зафіксовані нові випадки COVID-19: карта поширення інфекції

В Лисичанске и Северодонецке зафиксированы новые случаи COVID-19

У Луганській області за останню добу зафіксовано три нові випадки інфікування коронавірусом COVID-19. Серед захворілих - жителі Лисичанська та Сєвєродонецька.

На Луганщині вірусологічною лабораторією ГУ "ЛОЛЦ МОЗУ" підтверджені 3 нових випадки інфікування COVID -19. За весь час досліджень в області захворювання лабораторно підтверджено у 83 осіб, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської ОДА.

Серед захворілих - один житель Сєвєродонецька та двоє людей з Лисичанська.

Житель Сєвєродонецька був госпіталізований в інфекційне відділення з пневмонією. Після ПЛР-аналізу встановлено діагноз COVID-19. Пацієнт лікується в стаціонарі.

Два хворих з Лисичанська - члени однієї родини, входили в коло контактних осіб, які перебували на самоізоляції. Пацієнти проходять лікування амбулаторно.

За даними ГУ "Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України", всього за весь період епідемії по Луганській області оброблено 587 підозр на коронавірусну інфекцію. Виявлено 83 інфікованих.

На сьогодні одужали 59 осіб, 24 пацієнта продовжують лікування (6 - в стаціонарі, 18 - амбулаторно).

Заповнення ліжок в закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19 - 3,64%.

В Лисичанске и Северодонецке зафиксированы новые случаи COVID-19

]]>]]>Читайте останні новини Лисичанська та Сєвєродонецька у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>