02.07.2020, 16:08

Начальника управління Луганської ОДА підозрюють у службовій недбалості при ремонті моста на КПВВ "Станиця Луганська"

Ольга Романец | Всі новини автора
мост

Експертизами встановлено, що вартість будівельних робіт моста завищена на суму понад 3300000 грн. Бюджетні кошти були надміру сплачені на користь підрядної організації без належних підстав.

Про це повідомляє прокуратура Луганської області, передає Час Пік.

За даними слідства, під час проведення підрядних робіт по ремонту пішохідного моста через р. Сіверський Донець на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" значно завищені їх вартість. В даний час пункт пропуску через лінію розмежування залишається єдиним в Луганській області.

Встановлено, що посадовою особою не забезпечено проведення аналізу цін на будівельні матеріали і не перевірені обсяги виконаних робіт. Керівник управління неналежним чином визначив вартість будівництва об'єкта інфраструктури за бюджетні кошти.

Експертизами встановлено, що вартість будівельних робіт моста завищена на суму понад 3300000 грн. Бюджетні кошти були надміру сплачених на користь підрядної організації без належних підстав.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває проведення слідчих та інших процесуальних дій з метою встановлення всіх причетних до скоєння кримінального злочину осіб.

Читайте також: На Луганщині введено обмеження руху великовантажного транспорту при температурі вдень більш + 28 градусів