26.07.2020, 07:35

Зведення ООС: режим припинення вогню був порушений 15 раз

оос

За минулу добу на ділянках відповідальності переважної більшості підрозділів обстріли противника не зафіксовано за деякими винятками.

За добу було зафіксовано 15 фактів порушення режиму припинення вогню в районі населених пунктів Кримське, Причепилівка, Попасна, Троїцьке, Новозванівка, Новоолександрівка, Оріхове, Авдіївка, Невельське, Лебединське, Опитне, та Водяне, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

У більшості випадків обстріли здійснювалися зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів калібру 82 мм. В окремих випадках окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Виконуючи Мінські домовленості і з урахуванням того, що противник вів турбують вогонь, підрозділи Збройних Сил України вогонь у відповідь не відкривали.

Підрозділи зі складу Об'єднаних сил почали підготовку до повного і всеосяжного режиму припинення вогню у відповідності з рішенням Тристоронньої контактної групи від 22 липня 2020 року, яке вступає в силу з 00.00 години 27 липня 2020.

Крім військовослужбовців Збройних Сил України в районі проведення операції Об'єднаних сил належно виконують свої завдання інші складові сил оборони та правоохоронні органи.

Так, 25 липня, силами Національної поліції зі складу Об'єднаних сил виявлено 52 адміністративних правопорушення. Протягом доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5292 транспортних засоби і 4648 чоловік. Також було затримано 7 осіб, яких підозрюють в причетності до збройних формувань Російської Федерації.

Читайте також: Правоохоронці встановили особи бойовиків, які вбили генерала Радієвська під час звільнення Лисичанська

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>