26.07.2020, 18:17

Бойовики ОРДЛО отримали наказ про припинення вогню

Марина Началова | Всі новини автора
боевики

В "ДНР" і "ЛНР" заявили про те, що підрозділи так званої "народної міліції" отримали наказ про заборону ведення вогню з 27 липня.

Про це пишуть підконтрольні окупантам сайти, передає Час Пік.

Так, повідомляється, що управління "народної міліції ДНР" видало наказ про заборону ведення вогню підрозділами з 00:01 27 липня.

"Всім військовослужбовцям Народної Міліції з 00.01 годин, 27 липня 2020 року заборонено використання будь-якого озброєння, включаючи стрілецьку зброю. За дорученням Голови Донецької Народної Республіки в Управлінні Народної міліції був виданий відповідний наказ, який доведений в установленому порядку всім підрозділам і кожному військовослужбовцю під розпис" , - заявив начальник управління "народної міліції ДНР" Денис Синенков.

Також командування "народної міліції ЛНР" довело до особового складу наказ про введення додаткових заходів щодо посилення режиму припинення вогню. За словами начальника управління "народної міліції ЛНР" Яна Лещенко, "всім підрозділам і кожному військовослужбовцю в установленому порядку доведені норми дисциплінарної відповідальності за порушення умов дії додаткових заходів контролю режиму припинення вогню".

Як випливає із заяв, бойовики обіцяють стріляти в разі вогню з боку ЗСУ.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак зробив заяву щодо повного і всеосяжного припинення вогню на Донбасі.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>