29.07.2020, 09:21

Разумков здійснить робочу поїздку до Донбасу і на Харківщину

Дмитрий Разумков

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков здійснить робочу поїздку до Луганської, Донецької та Харківської областей.

Дмитро Разумков 29 та 30 липня відвідає Донбас і Харківську область. Програмою поїздки передбачено спілкування із засобами масової інформації, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Апарату Верховної Ради.

"У Луганській області Голова Парламенту ознайомиться з роботою 59-го військового мобільного госпіталю та поспілкується з особовим складом аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного Управління ДСНС України в Луганській області", - повідомляє прес-служба Апарату ВР.

Планується, що Разумков відвідає село Смолянинове, яке постраждало внаслідок лісових пожеж, Кудряшівську загальноосвітню школу та Луганський обласний фізкультурний центр "Олімп".
У Донецькій області Разумков відвідає військову частину в місті Часів Яр та КПВВ "Майорське". Запланована зустріч з представниками місцевих адміністрацій, командуванням ООС, військовослужбовцями та прикордонниками.

"У Харківській області Дмитро Разумков ознайомиться з роботою підприємств "ХАРТРОН" та "ФЕД" і відвідає державні підприємства "Харківський завод спеціальних машин" та "Чугуївський авіаційний ремонтний завод". Окрім того, Голова Парламенту відвідає Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого і візьме участь у круглому столі щодо інтеграції виробництва та науки заради стійкого розвитку економіки", - повідомила прес-служба Апарату ВР.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>