01.08.2020, 07:56

На Донбасі окупанти 4 рази порушили оголошений режим припинення вогню

Донбасс, ООС

На Донбасі в районі проведення Операції об'єднаних сил збройні формування РФ 4 рази порушили оголошений режим припинення вогню за минулу добу, 31 липня.

Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат та поранень немає, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Ворожі провокації були зафіксовані в районі населених пунктів Водяне, Південне та Луганське. Противник застосував автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Як відзначили в штабі ООС, поодинокі неприцільні ворожі обстріли не несли загрози життю та здоров'ю українських воїнів, тому підрозділи Об'єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається повністю контрольованою. Підрозділи ЗСУ продовжують виконувати свої завдання за призначенням.

Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на можливі небезпечні дії противника.

З початку поточної доби на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>