05.08.2020, 11:24

Крива захворюваності повзе вгору: На Луганщині 5 нових випадків COVID-19

Луганская, коронавирус

У Луганській області за останню добу підтверджено 5 нових випадків коронавирусної інфекції. Станом на 5 серпня року на території області зареєстровано 789 підозр на COVID-19.

На Луганщині за останню добу виявлено 5 нових випадків коронавирусу COVID-19, повідомляє Час Пік з посиланням на ГУ "Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Лабораторією Медичного центру "Мікротестлаб" 2 позитивних результати виявлені у осіб, які прибули у Сєвєродонецьк з ОРДЛО. Жителі, які приїхали з непідконтрольної Україні території, проходили тестування для припинення самоізоляції.

Ще 3 позитивних теста виявлені при тестуванні хворих на пневмонію. Один хворий - житель Сєвєродонецька, ще два випадки - в Старобільському районі. Відзначається, що один з обстежених хворих повернувся з Росії.

За даними ГУ "Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України", на сьогодні в області 29 активних хворих (у т.ч. 2 дитини), з них 10 - госпіталізовані, лікуються амбулаторно 19 осіб (у т.ч. 2 дитини).

Всього з початку досліджень за станом на 05.08.2020 р. на території Луганської області зареєстровано 789 підозрілих випадків захворювання коронавирусною інфекцією.

З них лабораторно підтверджені методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) - 136 випадків (у т.ч. 1 врахований по Києву).

Одужали 106 хворих на COVID-19, померла 1 людина у м. Сєвєродонецьк (важка супутня патологія, інфаркт).

За даними ЛОДА, заповненість ліжок в закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19 - 6,06%.

Нагадаємо, Донбас увійшов в "зелену" карантинну зону.

Читайте також:

Обов'язкова самоізоляція: на Донбасі залишили в силі правила карантину для людей, які перетинають КПВВ

Чи є ризик підхопити COVID-19 в поїзді: результати дослідження

На Луганщине 5 новых случаев COVID-19

]]>]]>Читайте останні новини Лисичанська та Сєвєродонецька у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>