09.08.2020, 15:27

В.о. мера Луцька підхопив COVID-19, але все ще виступає проти жорского карантину

Марина Началова | Всі новини автора
Григорій Пустовіт

Виконуючий обов'язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт заразився коронавірусною інфекцією COVID-19.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Час Пік.

Пустовіт зазначив, що до нього в кабінет часто навідувалися громадяни без масок, а також підприємці пікетували міськраду, ігноруючи карантинні вимоги.

"Так сталося, що і мене не оминув COVID-19. Де це відбулось і коли це сталось, мені достеменно невідомо, однак, допускаю що найбільш ймовірно, що я інфікувався під час пікетування міської ради підприємцями з Центрального ринку. Разом з тим нікого не хочу звинувачувати. Раз захворів, винен сам. Думаю, що відтепер працівники міської ради зрозуміють чому я жорстко вимагав від них дотримання масочного режиму та інших обмежувальних карантинних заходів і сам у першу чергу їх дотримувався. Це були заходи нашої спільної безпеки", - написав очільник міста.

За словами Пустовіта, він з 2 серпня перебуває на самоізоляції. Він висловив впевненість у тому, що носіння масок у громадських місцях, дотримування соціальної дистанції та особистої гігієни допоможуть перемогти епідемію.

Разом з тим Пустовіт досі проти віднесення Луцька до "червоної" карантинної зони та введення жорстких обмежувальних заходів.

Нагадаємо, в Україні за добу виявлено 1 199 нових хворих на COVID-19.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>