14.08.2020, 11:39

Заїка затвердив регламент Лисичанської ВЦА

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск вга

Вийшло розпорядження керівника Військово-цивільної адміністрації міста Лисичанська Олександра Заїки про затвердження регламенту даної ВЦА.

Документ оприлюднений на сайті Лисичанської ВЦА, передає Час Пік.

У Регламенті затверджені основні положення, а також окремі аспекти діяльності ВЦА та її підрозділів.

Зокрема вказано, що Регламент регулює організаційні та процедурні питання діяльності військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області. Відповідно до Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про військово-цивільні адміністрації», «Про боротьбу з тероризмом» ВЦА м. Лисичанськ – це тимчасовий державний орган, що здійснює на території міста Лисичанська повноваження Лисичанської міської ради, її виконавчих органів, голови та інші повноваження, які визначені Законом України «Про військово-цивільні адміністрації».

Зазначається, що ВЦА м. Лисичанськ при здійсненні повноважень відповідальна перед Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Луганською обласною державною адміністрацією-Луганською військово-цивільною адміністрацією.

Робота ВЦА м. Лисичанськ є відкритою і гласною, за винятком розгляду питань, які становлять державну таємницю або належать до конфіденційної інформації, що є власністю держави.

У Регламенті затверджується планування роботи ВЦА, режим роботи, організація роботи структурних підрозділів, кадрової роботи, організація роботи з документами та контролю за їх виконанням, організація розгляду звернень громадян та проведення особистого прийому, організація правового забезпечення діяльності ВЦА, порядок підготовки та проведення нарад, взаємовідносини ВЦА м. Лисичанськ з іншими органами державної влади та органами місцевого самоврядування тощо.

Важлива інформація: "Лисичанськтепломережа" попередньо оприлюднила тарифи на опалювальний сезон 2020-2021

Читайте ще: Всі різні – і це допомагає триматися разом. Як працює український розмовний клуб у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк