20.08.2020, 09:11

"Жесть!": У Лисичанську доводиться відстояти в довжелезній черзі, щоб потрапити в бажану маршрутку

"Жесть!": В Лисичанске приходится отстоять в длиннющей очереди, чтобы попасть в желанную маршрутку

Жителі Лисичанська все частіше скаржаться на організацію та сервіс пасажирських перевезень у місті. Для багатьох поїздки на роботу щоранку перетворюються на справжнє випробування.

В одному з місцевих паблік з'явився пост місцевої жительки, в якому вона розмістила фото, зроблені рано вранці на зупинці громадського транспорту в мікрорайоні ГТВ, повідомляє Час Пік.

На знімку відображена величезна черга бажаючих потрапити в маршрутку.

"Жесть!": В Лисичанске приходится отстоять в длиннющей очереди, чтобы попасть в желанную маршрутку

Радує те, що люди навчилися цивілізовано здійснювати посадку в громадський транспорт та дотримуються черги. Однак, засмучує той момент, що багатьом з них доведеться пропустити не одну маршрутку, щоб все таки поїхати.

Фото зроблені на кінцевій зупинці громадського транспорту в мікрорайоні ГТВ. Як в маршрутку потрапити людям з проміжних зупинок (якщо водій все таки дотримується правил перевезення під час карантину), - взагалі не зрозуміло.

Лисичане активно коментують пост. Багато хто відзначає той момент, що з 1 вересня людей на зупинках додасться в рази, оскільки до працюючих додадуться учні.

Також люди відзначають, що з подібною проблемою стикаються ввечері, повертаючись з роботи. Людям доводиться відстояти таку ж чергу, щоб з центру міста дістатися додому.

Хтось нарікає на місцеву владу, хтось звинувачує "маршрутників", є й ті, хто звинувачує в ситуації, що склалася карантин, введений через пандемію коронавирусу COVID-19. Ясно одне - проблема існує і її необхідно вирішувати.

Вчора стало відомо, що прийнято рішення щодо відновлення перевезень пасажирів електротранспортом. У Лисичанську знову запустять тролейбуси. Однак, це аж ніяк не змінить ситуацію для жителів південних мікрорайонів, оскільки проект по запуску тролейбусів з центру до ГТВ так і залишився тільки "на папері".

]]>Довідка: ]]>В кінці 1980-х рр. існував план продовження тролейбусної мережі та маршруту №3 від СШ №3 через залізницю по вул. Орджонікідзе (нині Незалежності) в житловий район заводу ГТВ. У майбутньому цей маршрут планувалося зробити міжміським - від ГТВ в центр Лисичанська і в район Пролетарськ, а далі - по мосту через річку Сіверський Донець в місто Сєвєродонецьк. Також існував план продовження лінії по вул. Жовтневої з району Переездная в район Стекольный з кінцевим кільцем у Лисичанського склозаводу "Мехстекло" - маршрут №4. Однак через проблеми будівництва двох надземних шляхопроводів через залізницю ці плани так і не були здійснені.

Читайте новини міста та регіону:

"Так і живемо!": Лисичанськ перетворюється на велике звалище

Поки будемо з водою: У Лисичанську виділили кошти на фінансову підтримку водоканалу

Кількість інфікованих перевалила за 200: нові випадки COVID-19 виявлено у Лисичанську та Сєвєродонецьку

"Жесть!": В Лисичанске приходится отстоять в длиннющей очереди, чтобы попасть в желанную маршрутку "Жесть!": В Лисичанске приходится отстоять в длиннющей очереди, чтобы попасть в желанную маршрутку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк