23.08.2020, 15:09

На Луганщині поблизу кордону з Росією розгорнули 20-метровий прапор України

На Луганщине вблизи границы с Россией развернули 20-метровый флаг Украины

До Дня Державного прапора України у Новопскові було розгорнуто найбільший прапор в Луганській області. Синьо-жовтий прапор розгорнули в найвищій точці смт - на вершині гори Пристін.

Новопсковська об'єднана територіальна громада розташована в 30 кілометрах від кордону з РФ. День Державного прапора України тут відзначили підняттям 20-метрового синьо-жовтого прапора.

"Обов'язок українців - зробити наш Державний Прапор впізнаваним в усьому світі символом успішної країни" - зазначив під час урочистої події голова Новопсковської об'єднаної територіальної громади Вадим Гаєв.

Також День Державного прапора України відзначили воїни, що захищають країну в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі. Поруч з лінією фронту вони також поставили синьо-жовтий прапор, який тепер розвивається на очах у бойовиків "ЛНР" та російських окупантів.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

"Наши смелые и отважные воины в честь этого святого для каждого украинца дня, водрузили на вышке, которая находится рядом с линией фронта, ПРАПОР огромный 3м×6м!!!!

Вышка высотой 40 метров !!!

Урааааа!!!

В крайней точке ООС, на самых передовых позициях,на глазах у роssийских оккупационных войск, развивается наш родной СИНЬО-ЖОВТИЙ СТЯГ!!!"*, - написала на своей странице в Facebook пользователь Света Светикова, прикрепив к посту несколько снимков.

* Мова і стилістика автора збережені.

На Луганщине развернули флаг Украины На Луганщине развернули флаг Украины На Луганщине развернули флаг Украины

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк