23.08.2020, 16:09

У Лисичанську урочисто підняли Державний прапор: фото

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора України, біля меморіального комплексу «Пам’ять» пройшов урочистий мітинг та церемонія підняття Державного Прапора України.

У заході взяли участь керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка, співробітники ВЦА та органів державної влади, мешканці міста, повідомляється на сайті ВЦА, передає Час Пік.

Щорічно, 23 серпня, напередодні Дня незалежності України, ми вшановуємо одну з головних національних святинь — Державний Прапор України. Це свято встановлене на честь багатовікової історії українського державотворення та державної символіки незалежної України. З синім і жовтим кольорами Державного Прапора пов’язана багатовікова боротьба за незалежність України. Під синьо-жовтим прапором український народ здійснив віковічну мрію про державність і соборність.

Звертаючись до учасників мітингу, Олександр Заїка зауважив величність Державного Прапору як для себе особисто, так і для кожного українця та привітав присутніх з державним святом.

Також Олександр Сергійович поділився своїми вражання від міста та його мешканців. «Шановні лисичани! Впевнений, що тільки спільними зусиллям ми зможемо змінити наше місто і вже скоро ці зміни відчує кожен», — підсумував очільник міста і вручив Знак пошани бійцю батальйону Луганськ 1 ім. Героя України Сергія Губанова Роману Алексєєнку.

До привітань приєднався заступник військового комісара Лисичанського міського військового комісаріату, майор Віталій Новохатський.

«Сьогодні Державний стяг для нашої нації — це символічний оберег, який наповнює серце почуттям патріотизму, любов’ю до Батьківщини та гордістю за свій народ. Ми самі творимо історію та благополуччя, які складаються з кожного з нас — з кожного українця. З нами Бог та Україна», — підсумував заступник військового комісара.

Олександр Заїка та Віталій Новохатський під звуки національного гімну України урочисто підняли Державний Прапор.

Читайте ще: У Лисичанську колапс з маршрутками: на зупинках величезні черги, виїхати дуже складно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк