26.08.2020, 16:43

Прикордонники застерігають: на КПВВ у "сірій зоні" орудують шахраї

Марина Началова | Всі новини автора
кпвв

Біля КПВВ на лінії розмежування на Донбасі мають місце випадки, коли в так званій «сірій зоні» під виглядом «волонтерів» шахраї нав’язують свої послуги щодо встановлення мобільного додатка «Дій вдома».

Про це повідомляє Держприкордонслужба України, передає Час Пік

За оперативною інформацією відомо, що незаконні збройні формування пропускають цих осіб у так звану «сіру зону» під виглядом громадян, які слідують через лінію розмежування. При цьому карантинні обмеження, запроваджені окупантами, не розповсюджуються на цих аферистів та вони безперешкодно повертаються до тимчасово окупованої території. Діючи «під дахом» російських найманців, ці люди, які називають себе «волонтерами», неподалік блокпосту окупантів вишукують довірливих осіб.

Державна прикордонна служба України застерігає громадян, які прямують з тимчасово окупованої території, від отримання сумнівних послуг у підозрілих осіб. Прикордонники в контрольному пункті завжди готові допомогти. Тому, у разі виникнення питань стосовно перетину лінії розмежування або щодо встановлення додатку «Дій вдома», необхідно звертатись до посадових осіб безпосередньо в КПВВ.

У ДПСУ вкотре наголошують, що усі процедури контролю безкоштовні. В жодному разі не давайте гроші або інші матеріальні цінності за послуги установки мобільного додатка «Дій вдома» або інших послуг, які пропонують шахраї.

Читайте ще: Територіальні виборчі комісії в найбільших містах Луганщини очолюють члени однієї політсили

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк