31.08.2020, 13:38

КПВВ на Донбасі переходять на осінній графік роботи

Ольга Романец | Всі новини автора
КПВВ

З 1 вересня КПВВ в районі проведення операції Об'єднаних сил переходять на осінній режим і продовжують функціонувати в умовах карантину.

Про це повідомляє прес-центр ООС, передає Час Пік.

"У зв'язку з введенням посилених протиепідемічних заходів на території України, змінено режим функціонування контрольних пунктів в'їзду / виїзду та порядок пропуску осіб, транспортних засобів через лінію розмежування в Донецькій та Луганській областях", - сказано в повідомленні.

Так, перетин осіб і транспортних засобів на лінії розмежування буде здійснюватися в період з 07:00 до 18:30. У напрямку тимчасово окупованої території перетин контрольних пунктів в'їзду / виїзду - до 18:00.

Зокрема, за осіннім графіком функціонуватимуть КПВВ "Мар'їнка", КПВВ" Новотроїцьке", КПВВ"Станиця Луганська".

В умовах карантину перетин лінії розмежування проводиться з дотриманням усіх санітарних норм: температурний скринінг, Засоби індивідуального захисту, соціальна дистанція. Пропуск осіб з тимчасово окупованої території через КПВВ здійснюється за умови їх згоди на проведення заходів обов'язкової самоізоляції, перевірки спроможності встановлення електронного сервісу "Дій вдома" або надання згоди на обсервацію. У той же час пропуск осіб з підвищеною температурою тіла вище 37,2 С і таких, що підтверджують контакти протягом останніх 14 днів з особами, хворими на COVID-19, буде проводитися окремо.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк