31.08.2020, 18:41

Підготовка до навчального року в Лисичанську, COVID-19 і активізація шахраїв: головні новини регіону 31 серпня

Марина Началова | Всі новини автора
карантин

Завтра, 1 вересня, діти Лисичанська, який знаходиться в "зеленій" карантинній зоні, підуть до школи. Навчання буде проходити з дотриманням карантинних вимог, адже в регіоні продовжують реєструватися нові випадки коронавірусу. Але є ще одна небезпека - в області активізувалися шахраї, нахабство і винахідливість яких вражає. Про важливі новини міста та регіону читайте в одному матеріалі.

1 вересня та COVID-19: Як школи Лисичанська та Сєвєродонецька зустрінуть День знань

Для "зеленої" зони, в яку входить Луганська область, МОЗ розробило певні рекомендації для проведення шкільних лінійок 1 вересня.

У деяких школах Сєвєродонецька і Лисичанська урочисті лінійки пройдуть в онлайн-форматі, з обмеженням за часом, і брати участь в них будуть не всі класи. Детальніше читайте в статті.

У Лисичанській ВЦА напередодні навчального року відбулася конференція педагогів

Сьогодні, 31 серпня, у військово-цивільної адміністрації м. Лисичанськ відбулася серпнева конференція педагогічних працівників.

В ході заходу керівництво міста та представники навчальних закладів підвели підсумки минулого навчального року та обговорили плани на майбутній навчальний рік. Йшлося про харчування в школах, карантин, успіхи учнів у ЗНО та ін. Детально читайте в публікації.

COVID-19 на Луганщині: яка ситуація з захворюваністю і скільки дітей серед хворих

На жаль, деякі діти Луганщини пропустять 1 вересня через коронавірус. За даними Луганського обласного лабораторного центру, на даний момент серед активних хворих COVID-19 - 7 дітей, з них троє дошкільнят і четверо шкільного віку.

В якому стані неповнолітні пацієнти і що рекомендують батькам, щоб убезпечити дітей від зараження - читайте тут.

На Луганщині активізувалися шахраї: у поліції повідомили, що повинне насторожити

Про це обов'язково потрібно попередити ваших літніх родичів: на Луганщині активізувалися шахраї, які виманюють гроші.

Зловмисники винахідливі і здатні змінювати стратегію "обробки" жертви прямо "на ходу". У поліції привели приклад розмови, на яку довірливі люди можуть купитися - подробиці в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк