01.09.2020, 13:11

"Вирішення проблеми на місці": в Лисичанську п'яний водій ВАЗ намагався відкупитися від патрульних

взятка

У Лисичанську водій пропонував патрульним хабар, щоб ті знищили протокол за керування автомобілем в нетверезому стані. 

Вчора, 31 серпня, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про ДТП, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульній поліції Луганській області.

Прибувши на місце, поліцейські виявили два легкових автомобіля ВАЗ та їх водіїв. Факт ДТП не підтвердився.

Однак, при спілкуванні з водіями, патрульні виявили у одного з них ознаки алкогольного сп'яніння. 40-річний водій погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою алкотестера. Прилад виявив в організмі чоловіка алкоголь, кількість якого майже в 11 разів перевищувала норму.

Факт керування автомобілем в нетверезому стані патрульні зафіксували в протоколі, який буде направлений на розгляд суду.

Щоб уникнути відповідальності за керування в стані сп'яніння, водій запропонував патрульним кошти за те, щоб вони знищили протокол. На попередження про кримінальну відповідальність чоловік не реагував і продовжував пропонувати гроші за "вирішення проблеми на місці".

Тепер, водієві загрожує не тільки адміністративна відповідальність за порушення ПДР і водіння в нетверезому стані, а кримінальна - за пропозицію неправомірної вигоди посадовій особі.

Читайте також: Лисичанськ воскресне?: Заїка розповів про те, що буде з водоканалом, освітленням, транспортом, дорогами і хто стане його заступником

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк