10.09.2020, 20:40

У Луганській області розслідують факти підкупу виборців - прокуратура

Ольга Романец | Всі новини автора
выборы

У Луганській області відкрито кримінальні провадження за фактами підкупу виборців та умисного подання до органу ведення Державного реєстру виборців неправдивих відомостей про виборців.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області, передає Час Пік.

Так, 8 вересня 2020 року, жителі одного з міст області прибули до будівлі Кремінської РДА, щоб передати в держреєстр виборців неправдивих відомостей про зміну адреси фактичного місця проживання.

Ще одне кримінальне провадження розпочато за фактом надання виборцям хабара за зміну місця голосування та надання голосу за певного кандидата на посаду міського голови Кремінного.

Нагадаємо, наприкінці липня президент України Володимир Зеленський постановив утворення військово-цивільних адміністрації в місті Сєвєродонецьк і Лисичанськ Луганської області.

Останнім часом у Сєвєродонецьку та Лисичанську фактично не працювали місцеві органи влади. Починаючи з весни цього року в містах не проводили сесії міських рад. Це повністю паралізувало процес прийняття рішень щодо розподілу бюджетних коштів та вирішення нагальних проблем життєзабезпечення міст.

Виборча кампанія до місцевих виборів розпочалася в Україні 5 вересня. Самі вибори пройдуть 25 жовтня.

Читайте також: У Сєвєродонецьку у дворі ОВЦА спалахнула пожежа-відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк