13.09.2020, 15:01

В окупованому Криму проходять місцеві "вибори": в МЗС України відреагували на те, що відбувається

Ольга Романец | Всі новини автора
выборы в Крыму

Міністерство закордонних справ України закликало світову спільноту і міжнародні організації засудити незаконні дії РФ і заявити про невизнання результатів "виборів" в окупованому Криму, а також посилити політико-дипломатичний тиск на Російську Федерацію.

Про це йдеться в заяві МЗС України у зв'язку з незаконною організацією та проведенням Російською Федерацією виборів на тимчасово окупованих територіях АР Крим та міста Севастополь, передає Час Пік.

"МЗС України висловлює рішучий протест та засуджує незаконну організацію та проведення Російською Федерацією 13 Вересня 2020 року так званих "виборів" до незаконних органів, утворених російською окупаційною адміністрацією на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим та місті Севастополь", - йдеться у заяві.

У відомстві зазначили, що вважають такі дії Кремля продовженням грубих порушень Російською Федерацією державного суверенітету і територіальної цілісності України.

У МЗС закликали іноземні держави і міжнародні організації засудити незаконні дії РФ і чітко заявити про невизнання результатів так званих "виборів" на тимчасово окупованих територіях АР Крим і міста Севастополь.

Читайте також: На Донбасі режим тиші дотримується повною мірою - штаб

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: