01.10.2020, 09:01

Пожежі на Луганщині: з'явилася офіційна інформація про загиблих

Луганская, лесные пожары

В результаті масштабних лісових пожеж на Луганщині загинули 4 людини. За уточненими даними 12 людей госпіталізовані в лікарню. З'явилася інформація про загиблих.

Начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області Тетяна Погукай повідомила про загиблих в результаті пожеж на Луганщині, передає Час Пік.

"Внаслідок пожежі загинули: 69-річний сєвєродончанин, який працював машиністом насосних установок Сєвєродонецького міськводоканалу (чоловік був доставлений з пожежі с. Сиротине), 46-річний лісничий, тіло якого було виявлено в лісі неподалік с. Райгородка Новоайдарського району, 79-річна мешканка с. Воронове та 84-річна мешканка с. Муратове, яка померла у лікарні після евакуації", - написала Тетяна Погукай на своїй сторінці у Facebook.

На даний момент відомо, що в Сєвєродонецьку лікарню через отруєння чадним газом госпіталізовано 12 постраждалих, серед яких пожежний-рятувальник ДСНС м. Лисичанська, жителі селищ Сиротине та Воронове. 

Як повідомила Тетяна Погукай, до 2 евакуаційних пунктів, розміщених у школах №8 та №17 м. Сєвєродонецька евакуйовано 51 мешканця с. Воронове, Сиротине та Метьолкіне, які не мають житла.

У Сєвєродонецьку працівниками Управління патрульної поліції перекрито рух на перехресті Б.Ліщини – вул. Пивоварова, кільцева дорога поблизу с. Метьолкіне.

За уточненими даними, станом на ранок 1 жовтня, всього зафіксовано 146 пожеж, в 32 населених пунктах, з них ліквідовано - 82. Не локалізовано та не ліквідовано - 64 пожежі. На даний момент локалізовано та ліквідовано пожежі на території Попаснянського та Старобільського районів.

Читайте новини за темою:

Евакуація людей, спецавіація, нестача води та можливі підпали: Гайдай про пожежі на Луганщині

Пожежі загрожують 22 населеним пунктам, є загиблі: актуальна інформація про пожежі на Луганщині 

У Сєвєродонецьку скасовані заняття в школах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк