09.10.2020, 17:50

На Луганщині з непідконтрольного боку облаштовують КПВВ "Золоте" і "Щастя"

Марина Началова | Всі новини автора
кпвв

У Луганській області на території, тимчасово підконтрольній незаконним збройним формуванням, ведеться будівництво КПВВ біля Золотого і Щастя.

Голова "уряду ЛНР" Сергій Козлов заявив, що пункти пропуску повинні бути готові до 10 листопада, передає Час Пік з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

В.о. "міністра будівництва і ЖКГ ЛНР" Тетяна Буряк повідомила, що у КПВВ "Щастя" на даний момент дорожні роботи виконані на 65%, виконана підготовка під облаштування першого шару асфальтового покриття, починаються роботи з укладання асфальтового покриття. За її словами, роботи з монтажу систем водопостачання та каналізації виконані на 65%. Зокрема, завершено буріння водозабірної свердловини, будівництво двох пожежних резервуарів, виконано монтаж трьох з п'яти вигрібних ям, завершується прокладка трубопроводу. Роботи по електрифікації пункту пропуску виконані на 70%, встановлено 60 опор, виконується прокладка електричного кабелю і будівництво майданчика для двох дизельних генераторів. Установка систем зв'язку виконана на 85%, також на КПП обладнана оглядова яма пункту огляду автомобілів.

Буряк повідомила, що у КПВВ "Золоте" дорожні роботи виконані на 80%, повністю виконано облаштування першого шару асфальтобетонного покриття, завершується облаштування другого шару. Роботи з монтажу систем водопостачання та каналізації виконані на 90%: завершено будівництво пожежного резервуара і завершуються роботи з будівництва другого, виконано буріння водозабірної свердловини, монтаж двох вигрібних ям і прокладка трубопроводу. Роботи з електропостачання виконані на 80%: встановлено 22 опори, проведена прокладка кабелю електропостачання, придбаний дизельний генератор і виконуються роботи з облаштування майданчика для його установки. Установка систем зв'язку виконана на 30%. На КПП обладнана оглядова яма пункту огляду автомобілів, виготовляються металоконструкції для зупинкового пункту, навісів над пішохідними зонами.

Раніше повідомлялося: В ОРДО перекинувся автобус Донецьк-Москва, в якому їхали артисти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк