12.10.2020, 18:27

Нові карантинні обмеження, поштомат "Нової пошти" і оформлення статусу "дитини війни" в Лисичанську: новини регіону за 12 жовтня

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск

З сьогоднішнього дня міста і райони Луганської області знаходяться в "помаранчевій" зоні епідемічної небезпеки, у зв'язку з чим вводяться нові обмеження. Також дізнайтеся, де в Лисичанську з'явився поштомат "Нової пошти" і як жителям міста оформити статус дитини, яка постраждала від військових дій. Ми зібрали головні новини регіону в одній статті.

Лисичанськ у "помаранчевій" зоні карантину: які обмеження діють у місті

З 12 жовтня за рішенням Державної комісії ТЕБ та НС Лисичанськ, як і ряд інших населених пунктів Луганської області, знаходиться в "помаранчевій" карантинній зоні.

У зв'язку з цим в регіоні вступили в силу нові обмеження. Подробиці читайте в статті.

COVID-19 у Луганській області: оновлені дані щодо поширення захворювання

За минулі вихідні в Луганській області було виявлено 239 нових випадків СОVID-19. Загальна кількість випадків зараження в області досягла 1852, померло за час пандемії 23 місцевих жителя.

Карту поширення коронавіруса на Луганщині дивіться тут.

Біля АТБ у Лисичанську з'явився поштомат "Нової пошти"

Біля супермаркету АТБ на вулиці В. Сосюри з'явився поштомат "Нової пошти". Жителі міста тепер можуть уникнути черг у відділенні і забирати посилки без контакту з іншими людьми.

Про правила користування поштоматом і вимоги до посилок читайте в матеріалі.

Як у Лисичанську отримати статус дитини, що постраждала від воєнних дій

Прес-служба військово-цивільної адміністрації Лисичанська пояснила, як мешканці міста можуть оформити статус дитини, яка постраждала в результаті військових дій і збройних конфліктів.

Хто має право на статус, які пільги надаються, куди і з якими документами звертатися в Лисичанську для оформлення статусу "дитини війни" - читайте в публікації.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк