17.10.2020, 15:07

Отримання грошової компенсації: важлива інформація для жителів Лисичанська

Лисичанск, компенсация

На сайті ВЦА міста Лисичанська розміщена важлива інформація для жителів міста, власників зруйнованих квартир, яким належить виплата грошової компенсації з бюджету.

Управління житлово-комунального господарства ВЦА м. Лисичанська звернулася до власників зруйнованих квартир, яким належить виплата грошової компенсації, повідомляє Час Пік.

"Шановні власники зруйнованих квартир, які розташовані в будинках №2 по вул. Первомайська та №32 по вул. Ломоносова м. Лисичанська.

Просимо вас звернутися до управління житлово-комунального господарства військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ за адресою: вул. Менделєєва, 49 (понеділок - четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця з 8:00 до 16:00) або за телефоном: (06451) 7-35-72 з метою отримання грошової компенсації.

Зауважимо, що виплати грошової компенсації з державного бюджету постраждалим будуть здійснюватися відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації, затвердженого Постановою КМУ від 02.09.2020 № 767", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Лисичанську нові реквізити для оплати за воду.

До уваги абонентів! У "червоному" Лисичанську водоканал тимчасово припиняє прийом громадян.

Читайте новини регіону:

На Луганщині сильно опуститься температура та  вдарять заморозки: прогноз синоптиків на найближчі дні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк