19.10.2020, 11:59

На Луганщині триває будівництво нового КПВВ "Щастя"

На Луганщине продолжается строительство нового КПВВ "Счастье"

У Луганській області тривають роботи з будівництва додаткового пункту пропуску через лінію розмежування у місті Щастя. Штаб ООС показав, як йде будівництво нового КПВВ.

Рішення щодо створення нового КПВВ було прийнято 22 липня 2020 року під час зустрічі Тристоронньої контактної групи, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Відкриття нового КПВВ "Щастя" заплановано на 10 листопада 2020 року. Його очікувана пропускна спроможність в'їзду-виїзду - 10-15 тисяч осіб на добу.

"До будівництва пішохідного сполучення залучено представників військово-цивільних адміністрацій Луганської області, робітників Попаснянського районного водоканалу та регіональної служби автомобільних доріг.

За підтримки міжнародних гуманітарних організацій, на новому пункті будуть облаштовані санітарні зони, медичні модулі, пункти надання адміністративних послуг, пункт обігріву та намети для відпочинку осіб, які перетинають КПВВ", - повідомили в штабі ООС.

Нагадаємо, у Лисичанську відбулися антитерористичні навчання. Спецслужби знешкодили "терористів", які намагалися вчинити кілька диверсій та терактів на об'єктах критичної інфраструктури міста. 

Читайте новини регіону:

У Сєвєродонецьку введена нова система обслуговування хворих по телефону: подробиці

Лисичанську багатопрофільну лікарню оснастили новим лабораторним обладнанням європейського рівня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк