25.10.2020, 22:00

"Свинарник": як повільно, але впевнено Лисичанськ перетворюється на стихійне звалище

Ольга Романец | Всі новини автора
Лисичанск

Так повелося, що суспільство ділиться на тих людей, які прибирають за собою і тих, хто вважає, що кинути під ноги цукерковий папірець, недопалок або інші відходи - в порядку речей.

Так, активіст Анатолій Рижков в соціальній мережі Facebook опублікував фото, на якому видно, як жителі Лисичанська ставляться до чистоти в місті, передає Час Пік.

На фото зображений центр міста: фонтан і кінотеатр "Дружба". Там же видніються купи сміття, які явно скупчилися не за один день.

Жителі міста активно обговорюють пост активіста. Кого в цьому звинувачувати, вони не знають. Чи то місцева влада, яка довгий час не прибирається, чи то городян, які дозволяють собі викидати сміття там, де доведеться.

"На першому фото повна урна, як так? Робітники йдуть на вихідні і залишають повну урну. Всі ви хто тут пише за невихованих дітей і т. д., підійдіть самі і покладіть сміття в урну повну і подивіться що буде з вашої папірцем, вона буде там же, де і всі інші, біля сходів",

"Цікаво, ці свині і будинки так само сміття розкидають?", "Ну і прибирати теж треба"..., "Свинарник", " і це - центр міста. Так би мовити... серце міста", - пишуть лисичане.

Чисто не там где убирают?

Опубликовано ]]>Анатолием Рыжковым]]> ]]>Суббота, 24 октября 2020 г.]]>

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк