31.10.2020, 07:50

Окупанти тричі порушили режим припинення вогню, - штаб

Ольга Романец | Всі новини автора
оос

За минулу добу, 30 жовтня, окупанти тричі порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року. З початку поточної доби порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Про це повідомляє прес-центр ООС, передає Час Пік.

Так, недалеко від населеного пункту Водяне противник двічі вів вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, в результаті чого двоє військовослужбовців загинули. На вогневі провокації противника українські підрозділи дали адекватну відповідь.

Провокації ворога продовжилися ближче до обіду - противник знову відкривав вогонь зі стрілецької зброї на цій же ділянці. Постріли не становили загрози життю та здоров'ю військовослужбовців Об'єднаних сил.

Як повідомляється, українські захисники дотримуючись умов домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, готові адекватно реагувати на будь-які підступні і провокаційні дії противника.

"Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об'єднаних сил. Українські захисники, перебуваючи в готовності до миттєвого реагування на будь - які дії противника, сумлінно виконують завдання за призначенням", - додали в штабі.

Читайте також: Окупанти визнали причастя до нападу на автомобіль правозахисниці в Лисичанську, - ВПГ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк