21.11.2020, 20:58

Від снігу до дощу: на Луганщині очікується потепління

погода луганская область

У Луганській області найближчими днями очікується незначне потепління. Боязкі "плюси" грітимуть переважно вдень. Можливий сніг, дощ та ожеледь.

Невеликий сніг можливий завтра, 22 листопада, передає Час Пік з посиланням на прогноз погоди Луганського обласного центру гідрометеорології.

Зокрема, пройде він у Сєвєродонецьку. У цілому, по області температура повітря вдень не підніметься вище + 2 градусів. Вночі - до -5 градусів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с.

23 листопада - хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів. Вранці і в першій половині дня місцями невеликий сніг, мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.Температура вночі -2-7 градусів, вдень від -1 морозу до +4 градусів.

24 листопада - хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.Температура вночі від -3 до +2 градусів, вдень від -1 до +4 градусів.

25 листопада - хмарно з проясненнями. Вночі часом невеликий мокрий сніг та дощ, Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 3-8 м/с.Температура вночі від -2 до +3 градусів, вдень від -1 до +4 градусів.

26 листопада - мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 3-80 м/с.Температура вночі від -2 до +3 градусів, вдень від -1 до +4 градусів.

Читайте також: У Лисичанську медики хворіють на COVID-19, але джерело зараження - не робота

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк