22.11.2020, 16:02

В Одесі підприємці з найбільшого ринку України перекрили дорогу, протестуючи проти карантину

Марина Началова | Всі новини автора
7 км рынок

Підприємці з найбільшого ринку промтоварів України "7 кілометр" перекрили дорогу в Одесі, протестуючи проти карантину вихідного дня.

Оскільки контроль за дотриманням карантину на цих вихідних посилився, ринок "7 кілометр" закрили, передає Час Пік з посиланням на місцеві ЗМІ.

Однак про закриття ринку підприємців і продавців попередити забули. Багато з них дізналися про це, лише прийшовши на роботу.

Голова Всеукраїнської профспілки "Єдність" Ольга Костенко в суботу виступила від імені риночників і заявила, що якщо уряд хоче закривати бізнес на карантин, то має виплачувати підприємцям компенсацію в 500 євро, як це практикується в Італії.

Також риночники не розуміють, чому їм забороняють працювати, на відміну від великих торгових мереж. До того ж контейнери знаходяться на відкритому повітрі, де ризик передачі вірусу значно нижче, а торговці користуються масками і антисептиками.

Сьогодні, 22 листопада, підприємці перекрили дорогу біля "7 кілометра". Учасники протестної акції вимагають, щоб до них приїхали голова ОДА та мер Одеси.

Читайте ще: Перевірити на собі: Степанов вирішив лікуватися від COVID-19 як "звичайний пацієнт" і зіткнувся з проблемами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк