26.11.2020, 18:37

У Лисичанську виділять землю для військових: де розташується новий квартал

Ольга Романец | Всі новини автора
новый квартал в Лисичанске

В Управлінні будівництва та архітектури розробили детальний план забудови мікрорайону, який буде знаходитися в центрі Лисичанська між вулицею Карла Маркса і кварталом 50 років Перемоги. У новому квартелі житимуть військовослужбовці.

Військово-цивільна адміністрація Лисичанська пропонує жителям міста взяти участь а опитуванні стосовно назви 8-ми новостворюваним вулицям, передає Час Пік з посиланням на "Суспільне".

Як розповіла головний архітектор управління будівництва та архітектури ВЦА Олена Олейниченко, на території будуть розміщені майданчики для відпочинку, спортивний майданчик, місця для паркування, 2 магазини тощо. Світло, вода, каналізація запроектовані, вони підключаться до мережі мікрорайону.

На пустирі площею понад 10 гектарів, розмістять житловий квартал. Тут буде 8 вулиць і 163 земельні ділянки під будівництво житлових будинків.

Отримати ділянки зможуть учасники бойових дій та сім'ї загиблих військовослужбовців. Наразі із заявами до ВЦА звернулися 64 особи. Згідно з проектом землеустрою за 6 місяців люди зможуть отримати свою ділянку.

Читайте також: З 1 грудня пенсіонери Луганщини отримають підвищені пенсії: кому покладені надбавки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк