29.11.2020, 15:40

Будівництво обласної лікарні, залізниці і модернізація водоканалу на Луганщині: Гайдай повідомив, коли чекати реалізації проектів

Марина Началова | Всі новини автора
гайдай

На цьому тижні відбулася одна із заключних нарад щодо інфраструктурних проектів на Луганщині, які готова профінансувати Франція.

Про це сказав у відеозверненні глава Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай, передає Час Пік.

Він зазначив, що на нараді обговорювалися три проекти: модернізація водоканалу, яку профінансує Франція (як відомо, мова йде про Попаснянський водоканал - ред.); будівництво залізничної колії, яка з'єднає північ Луганщини із залізничною системою України (цей проект також, можливо, буде фінансувати Франція); і будівництво обласної лікарні.

У нараді брали участь міністерства інфраструктури, фінансів, розвитку економіки, закордонних справ, охорони здоров'я, реінтеграції тимчасово окупованих територій, АТ "Укрзалізниця", ЛОДА, посольство України у Франції.

"Проговорили останні питання, ще раз підтвердили наміри, що ми зацікавлені в усіх трьох питаннях. Сподіваємося, що в наступному році ми побачимо вже реалізацію цих проектів", - заявив Гайдай.

Читайте ще: Мешканці Лисичанська будуть утримувати ще більше чиновників: ВЦА "розширює штат"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: